Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

... 2012 ...

Ακριβώς κατά τον ίδιο τρόπο και για τους ίδιους λόγους, επειδη 2.000 χρόνια μετά από τότε όπου ο ιδρυτης της χριστιανικης θρησκείας, έδειξε με το μαρτυρικό του θάνατο -αν και ο ίδιος Υιός του Θεού θα μπορούσε να τα αποφύγει όλα (εάν το ήθελε) και να τιμωρήσει πα­ραδειγματικά όλους αυτούς που ενεπλάκηκαν άμεσα ή έμμεσα σε αυ­τό το αποτρόπαιο γεγονός, όμως αντί αυτού διάλεξε να ανέβει στο σταυρό λέγοντας στο πατέρα του και δημιουργό μας ότι [συγχώρεσε τους δεν ξέρουν τι κάνουν]- την απόλυτη αγάπη προς όλους εμάς.
Εμείς -από όποια μεριά και εάν υπηρετούμε τη χριστιανική θρησκεία- έχουμε φθάσει 2.000 χρόνια μετά και τίποτα απολύτως από τους λόγους και τα έργα του ιδρυτη της χριστια­νικης θρησκείας δεν έχουμε κάνει πράξη. Απεναντίας, όλους αυτούς τους χρόνους έχουμε δι­δάξει και έχουμε κάνει πράξεις μίσους, φόνους, ζηλια, πόλεμο, αίμα και το κυριότερο, έχου­με παραποιησει τα λόγια Του.
Έτσι, επειδη για ακόμα μια φορά, το ανθρώπινο γένος χρειάζεται ριζικές αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεται, στον τρόπο που μιλάει και φυσικά στον τρόπο που πράττει, ε­πανήλθε αυτη η σύνοδος στις 3 Φεβρουαρίου του 1962 και ηδη Μάρτιος του 2009 ζούμε α­πίστευτες κατάστασεις.
Επειδη λόγω των ημερών, εξαιτίας κάποιας προφητείας των ΜΑΓΙΑ, μιλάνε για κάτι το ιδιαίτερο που θα λάβει χώρα το 2012, εμείς αυτό το οποίο θα μπορούσαμε να συμπληρώσου­με είναι ότι επειδη τα πολλαπλάσια του πέντε στους πανάρχαιους χρόνους ηταν ιεροί αριθ­μοί έχουμε να πούμε τούτο.
Το πέντε (5) είναι το Δελφικό Έψιλον και αντιπροσωπεύει, λόγω και του ηχου που βγά-
ζει, το μέγιστο βαθμό επικοινωνίας σε φυσικό επίπεδο
εεεεεεε... Το δεύτερο πολλαπλάσιο με-
τά το 5, είναι το
50 και σύμφωνα με την αρχαία αλφάβητο είναι ο αριθμός Ν. Εδώ έχουμε το
εξης σοβαρό, από τη μια
1962 και 50 είναι το 2012,,,,,,, και από την άλλη το γράμμα Ν, είναι
το γράμμα εκείνο, που όταν το προφέρουμε, αναγκαστικά, για να βγεί ο ηχος πρέπει η γλώσ-
σα μας να κατευθυνθεί προς τα επάνω
[μην ξεχνάμε τη λέξη ΑΜΙΝΝΝ....] και τέλος ο αριθ-
μός
500 είναι το γράμμα Υ. Για να βγει ο ηχος του γράμματος Υ πρέπει να κρατησουμε, με
περισσότερη διάρκεια, το στόμα μας προς τον ουρανό
Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 2.000 χρόνια, με εξαίρεση τους δύο παγκόσμιους πο­λέμους, που σε όλο τον πλανητη, οι τελευταίες δύο με τρεις γεννεές, μετά το δεύτερο παγκό­σμιο πόλεμο, μεγάλωσαν και πείστηκαν ότι το ιδεατό ηταν ένα συγκεκριμένο πολιτικό-οικο-νομικό σύστημα [δηλαδή το σύστημα της ελεύθερης αγοράς]. Σημερα αυτές οι γεννεές ανα­γνωρίζουν, ότι, δυστυχώς, υπάρχει παγκόσμιο πρόβλημα...
Πρώτη φορά λοιπόν και όχι επιμέρους στον πλανητη [δηλαδή σε μια περιοχή] -όπως κά­θε φορά γινόταν τα 2.000 προηγούμενα χρόνια- έχουμε μια κατάρρευση, που έχει αντίκτυπο πολιτικό, οικονομικό σε όλο τον πλανητη. Εάν αυτό το προσθέσουμε με το πώς ο πλανητης ζει θρησκευτικά, τα αντίστοιχα δύο χιλιάδες χρόνια [οι ηθικές αξίες αλληλοβοήθεια, σεβασμός, προστασία, δικαιοσύνη, ανθρώπινη ζωή, οι γνώσεις από πού ηρθαμε, τί ηρθαμε να κάνουμε και πού θα πάμε] έχουμε έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Επειδη, όπως προαναφέραμε, κυβερνητης πλανητης της σύνοδου του 1962 είναι ο πλανητης ΕΡΜΗΣ, αυτό αυτόματα ερμηνεύεται ότι τα χρόνια που διανύουμε θα μας δοθούν τέτοιες γνώσεις, που θα ανατρέψουν οτιδηποτε μέχρι σημερα μας είχε δοθεί σαν δεδομένο, σαν φυσιολογικό.
Όσοι από εμάς θα ηθελαν και από μόνοι τους να διαβάσουν για αυτές τις δύο τεράστιες
συνόδους των 7 παλαιών πλανητών,
μπορούν να διαβάσουν τα δύο βιβλία που έχει γράψει
μια πολύ
εξελιγμένη πνευματοψυχη, ο μέγας αστροφυσικός Έλληνας, ο οποίος μάλιστα, έ-
φυγε από την τελευταία του σάρκωση το 1973 και το ονομά του είναι
[ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΣΑΠΗΣ].
Για την πρώτη σύνοδο το βιβλίο του ονομάζεται «Ο αστέρας της Βηθλεέμ» και
για τη δεύτερη σύνοδο,
«Το σημείο Ω των πλανητών του 1962». Μάλιστα, στο δεύτερο βιβλίο
του, αν και έχει φύγει απ' αυτόν το φυσικό κόσμο το 1973, στο τρίτο μέρος του συγκεκριμέ-
νου βιβλίου, θα διαβάσετε για τις μέρες που διανύουμε

2 σχόλια:

  1. ο κωνσταντίνος χασάπης γεννήθηκε στις 17/9/1914 και πέθανε στις 10/7/1972 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου αν διάβασες το βιβλίο και ποιά είναι η γνώμη σου!

      Διαγραφή