Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

πολιτισμό που μας παρέδωσε ο I2QEOI

Αφού σας κατέθεσα τις αληθειες για τις διδαχές του 12-Θέου και των σύγχρονων θρη­σκειών (ότι όλες προσπαθούν να μας δείξουν τον εσω εαυτό μας και τον τρόπο αλλά και τον δρόμο προς τον πλάστη μας), ας κάνουμε μια αναδρομη σε αυτόν τον υπερπολιτισμό που μας παρέδωσε την θρησκεία των 12-ΘΕΩΝ, πού υπηρχε και ποιά ηταν η πορεία του.

Τα στοιχεία που θα σας δώσω τα έχω πάρει από τον μέγα Διδάσκαλο μου Νικόλαο ΜΑΡΓΙΩΡΗ [του οποίου ακόμα και με Αναδρομή στον υπερ-απλή λογική συμφωνώ με τα γραπτά του] σε ένα από τα πάρα πολλά απίστευτα συγγράμματα του [ΔΡΑΒΙΔΕΣ ΟΙ ΠΡΟΕΛΛΗΝΕΣ].
Έχουμε εμείς σαν Έλληνες τη γνώση από τους κλασικούς χρόνους που ξεκινάνε περίπου το 700 π.Χ. και για πιο πριν γνωρίζουμε τον ΜΙΝΩΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ με τον βασιλιά ΜΙΝΩΑ και τους αδελφούς του ΡΑΔΑΜΑΝΘΥ και ΣΑΡΠΗΔΩΝΑ και μιλάμε περίπου για το 3.000 έως 3.500 χιλιάδες χρόνια π.Χ., αντιστοίχως. Υψηλός πολιτισμός εκείνη την εποχη υπηρχε στην Αίγυπτο, αλλά και στις Ινδίες μάλιστα. Σας καταθέτω κάτι οξύμωρο, ότι η ρίζα των λέξεων Δίας - Ινδίες - Ινδιάνοι - Ινδουισμός είναι η λεξη ΔΙΑΣ...
Σε αυτά που αναφέρουμε πιο πάνω κρατάμε και κάτι που γνωρίζουμε όλοι οι Ελληνες δηλαδη το πληθος των νησιών που υπάρχουν στον ελλαδικό χώρο και ένα από τα πιο σημα­ντικά νησιά της Ελλάδος είναι η Κρητη, όσοι την έχουν επισκεφθεί πρέπει να τους έχει κά­νει μεγάλη εντύπωση ότι η Κρητη είναι γεμάτη απο βουνά.
Κρατώντας αυτά μέσα στο μυαλό μας πάμε προς τα πίσω το χρόνο για να δούμε πώς προηλθαν όλα αυτά. Στη σύγχρονη ιστορία, κοιτίδες πολιτισμού ηταν η Ελλάδα, η Αίγυπτος και η Ινδία [για μας τους Έλληνες θα πρέπει να μας προβληματίσει και να μας εντυπωσιάσει πιο πολύ γιατί η εκστρατεία του μέγα Αλέξανδρου ήταν και στην Αίγυπτο και στις Ινδίες].
[Όταν ολοκληρωσετε αυτό το βιβλίο κάντε και έναν συσχετισμό με αυτό που διαβάζε­ται τώρα, δηλαδη, γιατί συνέχεια στους αρχαίους ελληνικούς κλασικούς χρόνους, οι ΠΕΡΣΕΣ ερχόντουσαν από τα βάθη της Ασίας και συγκεκριμένα την ΒΑΒΗΛΩΝΑ; Ειδικά εκείνες τις εποχές για να έρθεις πεζός από εκεί στον ελλαδικό χώρο, λόγω της απόστασης, ηθελες πολ­λά χρόνια και μάλιστα αυτό που τους ενδιέφερε ιδιαίτερα, ηταν να πατάξουν τα ελληνικά Μαντεία με κορυφαίο το ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ.... μετέπειτα βέβαια ο μυημένος στρα­τηλάτης Μέγας Αλέξανδρος, τους διέλυσε, φθάνοντας ο ίδιος στη Βαβυλώνα -και πηγαίνοντας ακόμα πιο πέρα στις Ινδίες- πίστευε ότι είχε τελειώσει με το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό αυ­τό θέμα... (πίστευε με αυτή την τεράστια εξάπλωση του ελλαδικού χώρου δεν θα υπήρχε πλέ­ον πρόβλημα από τους Βαβυλώνιους και όποιους εκπροσωπούσαν....). Αυτό βέβαια με την υ­ποταγη αργότερα των Ελληνων στη Ρώμη το πραγματοποίησαν οι ΑΟΡΑΤΟΙ της Βαβυλώνας


με άλλο τρόπο και έτσι αυτό που επιχείρησε να κάνει ο Μέγας Αλέξανδρος τουλάχιστον μέ­χρι και σημερα δεν έχει ολοκληρωθεί ..].
Στην περιοχη της Μεσογείου που τότε ονομαζόταν ενδοχώρα κατοικούσε ένας υπέρ-πνευματικός λαός, οι ονομαζόμενοι ΔΡΑΒΙΔΕΣ.
Μάλιστα, η θάλλασα ηταν στην έρημο Σακχάρα και ένα πολύ σημαντικό εύρημα στο να καταδείξει αυτό που λέμε είναι ότι το πιο αρχαίο μνημείο που υπάρχει σημερα στον κόσμο είναι η σφίγγα της Αιγύπτου και μέσα στο στόμα της έχουν βρεθεί κοχύλια, αυτό αποδεικνύ­ει ότι τότε σε εκείνη την εποχη η σφίγγα είχε το ρόλο του φάρου.
Αυτός ο υπέρ- πνευματικός λαός είχε φθάσει σχεδόν σε τέτοια πνευματικά επίπεδα που λέγεται ότι ηταν έτοιμος να ενωθεί με το θείο.
Σε εκείνη την εποχη υπηρχε και η λέξη που σημερα χρησιμοποιούμε ΜΑΘΟΥΣΑΛΑΣ γιατί μπορούσαν τότε οι άνθρωποι να ζησουν μέχρι και 1.000 χρόνια. Διότι είχαν τις γνώσεις και σε οποιαδηποτε ασθένεια και αν προέκυπτε, είχαν την δυνατότητα να τη θεραπεύσουν, όσο για το πώς διαχειρίστηκε την εξουσία αυτός ο λαός, θα το διαπιστώσουμε πιο κάτω και από την απίστευτη δικαιοσύνη και εξέλιξη που υπηρχε στον ΜΙΝΩΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. [Στο κομμάτι αυτό, θα ηθελα να αναφερθώ ότι όταν μιλούμε για πνευματικότητα, ομιλούμε για το πώς θα ηθελε ακριβώς από εμάς τους ανθρώπους ο δημιουργός μας να σκεφτόμαστε, να λέ­με, αλλά και να πράττουμε].
Έτσι αυτός ο λαός είχε φθάσει στα ανώτατα πνευματικά και τεχνολογικά επίπεδα. Όμως εκείνη την εποχη υπηρχε και ένας άλλος λαός, ο οποίος ζούσε στη νησο Ποσειδωνία τη λε­γόμενη όπως οι πιο πολλοί την ξέρουμε σαν ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, όπου ο λαός του, δηλαδη οι ΑΤΛΑΝΤΙΝΟΙ, ηταν το ακριβώς αντίθετο στο θέμα της πνευματικότητας από τους Δραβίδες. Δηλαδη είχαν φθάσει στα έσχατα σημεία της ανηθικότητας, της αδικίας και γενικά σε οτιδη­ποτε ηταν αντίθετο από τις διδαχές του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι ατλαντίνοι να μισούσαν θανάσιμα τους δραβίδες και με την πάροδο του χρόνου οι ατλαντίνοι, προσπαθούσαν απεγνωσμένα να βρουν έναν τρόπο να καταστρέψουν τους ΔΡΑΒΙΔΕΣ.
Οι Δραβίδες είχαν φτιάξει πάνω από την περιοχη τους, δηλαδη την ενδοχώρα όπου κα­τοικούσαν, μια μαγνητικη καλύπτρα και με αυτό τον τρόπο διηλίζοντας τις ακτίνες του ηλιου, είχαν τη δυνατότητα να έχουν όλο το χρόνο, κλίμα εύκρατο και ακόμα το χορτάρι ηταν μα­γνητισμένο και κατ' επέκταση από την τροφη των ανθρώπων μέσα από την μαγνητισμένη τρο­φη των ζώων, κυρίως το γάλα, υπηρχε αυτη η τεράστια μακροζωία, [εξάλλου να μην ξεχνάμε ότι η ορατη δημιουργία, (δηλαδη το σύμπαν που αντιλαμβανόμαστε, αλλά και το ηλιακό σύ­στημα που βλέπουμε), στηρίζεται μόνο στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, επομένως αυτό που έ­καναν οι Δραβίδες να εκμεταλευτούν αυτά τα κύματα προς όφελος των ανθρώπων που κα­τοικούσαν στην ευρύτερη περιοχη της Μεσογείου, είναι περίπου το αντίθετο από αυτό που συμ­βαίνει σημερα. Δηλαδη σημερα εκμεταλευόμαστε αυτές τις δυνάμεις, βέβαια όχι για το καλό του γενικού συνόλου, αλλά για προσωπικό πλούτο και έλεγχο. [ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ και το κυριότερο και σοβαρότατο είναι ότι μέσα από αυτην την τε­χνολογία εκπαιδεύουν και κατευθύνουν το ανθρώπινο γένος όπως περίπου οι ΠΕΡΣΕΣ -που επανειλημμένα εκστράτευαν εναντίον των ελληνικών πόλεων στους αρχαίους κλασικούς χρό­νους- γιατί οι λόγοι ηταν και είναι σοβαροί και πολύ σκοτεινοί...].
Όλα αυτά οι ατλαντίνοι, τα μισούσαν θανάσιμα και με την πάροδο του χρόνου μπόρε­σαν και έφτιαξαν αυτά τα οπλικά συστηματα, ώστε μία ημέρα να καταστρέψουν αυτη την μα­γνητικη καλύπτρα των δραβίδων και αντίστοιχα οι δραβίδες, οι οποίοι είχαν ασύλληπτο τε­χνολογικό πολιτισμό καταστρέψανε τη νησο Ποσειδωνεία, που οι πιο πολλοί την γνωρίζουν σαν τη χαμένη ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.
Από τη μεριά των ΔΡΑΒΙΔΩΝ συνέβησαν τρομερές γεωλογικές διαφοροποιήσεις με
την καταστροφη της μαγνητικης καλύπτρας και ακολούθησε η εξης διαδικασία: -πέρα από τον τεράστιο κατακλυσμό που όλοι λίγο η πολύ γνωρίζουμε- είχαμε τα νερά της θάλασσας που ευρίσκοντο στην έρημο Σακχάρα να μεταφερθούν εκεί που είναι σημερα, δηλαδη, κοντά στο Αιγαίο πέλαγος και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, οι κορυφές των βουνών της ενδοχώρας, να εί­ναι τα σημερινά ελληνικά νησιά.
Οι καταστροφές ηταν τεράστιες, άλλαξε τελείως ο γεωγραφικός χάρτης, είχαμε από τό­τε τη σημερινη διαμόρφωση του χώρου, δηλαδη, όπως σημερα γνωρίζουμε την ευρύτερη πε­ριοχη της Μεσογείου, μάλιστα οι κάτοικοι που ζούσαν στα βουνά, ξαφνικά βρέθηκαν να εί­ναι δίπλα στη θάλασσα και γι' αυτό το λόγο ονομάστηκαν ΠΕΛΑΣΓΟΙ, οι οποίοι είναι και οι πρόγονοι των σημερινών Ελληνων.
Οι άνθρωποι όπως και σημερα, έτσι και τότε, αυτοί που είχαν την εξουσία, ηταν αυτοί που γνώριζαν τον πνευματικό και τεχνολογικό πολιτισμό και ηταν αυτοί που στη μετέπειτα πο­ρεία της ανθρωπότητας έδωσαν τα φώτα τους.
Σε εκείνο το κομβικό σημείο της σημερινης ανθρωπότητας, εκείνος ο υπέρ- πολιτισμός διαχωρίστηκε σε τρία σημεία, το ένα ηταν στην Κρητη, το δεύτερο στην Αίγυπτο και το τρί­το στην περιοχη της Ινδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου